8 Şubat 2012 Çarşamba

Sevgiliyle İstanbul Semaları

Hani şu "şehir fırsatı" falan gibi siteler var ya pek çoğunun üyesiyim.. Her gün mesaj kutuma en az 30 mesaj geliyor.. Geçen yıl daha fazla hakkını verirdim bu mesajların ama bu yıl çoğunlukla bakamadan siliyorum.. Geçen yıl yoga, pilates, dans, yemek, kahvaltı ve benzeri pek çok hizmet aldım..

Az önce mesaj kutumdaki bu tip mesajları temizlerken farkettim ki birinde: "helikopter turu ile sevgilinizin ayaklarını yerden kesin!" yazıyor.

Ben de geçen yaz benimkinin ayaklarını yerden kesmiştim.. Kısacıktı... Boğaz Köprüsü'nün üstünden U dönüş yaparken kapısı açılacak ve aşağı uçacak diye yüreğim ağzıma geldi.. biliyorum manyakça ama öyle geldi.. ancak o yanımda kıkırdıyor ve "korkma teyzoş! aynı lunapark gibi" diyordu.. İşte bir kaç fotoğraf..


 
 

Tekrar ister miyim? Kesinlikle! Tabii ki süre de daha uzun olsun!! :)

7 yorum:

  1. offf çok güzel bayıldım benim de teyzem olur musun?

    YanıtlaSil
  2. sanırım deneyebileceğim bir şey değil:))
    Bizim evin adrenalin bağımlısı Nazlıdır:))

    YanıtlaSil
  3. çok güzelmiş. geçenlerde bende penceremden havada paraşütle gezen birisini görmüştüm.
    b.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Mishale tabii ki olurum, yaşamımı renklendirecek tüm yeğen ve kardeş adaylarına yüreğim sonuna kadar açık.. ancak zorlu bir rakibinin de olduğunu söylemem lazım.. Derin bu tip fikirlerden hiç hoşlanmıyor :))))

    Lale Hanım, Nazlı ile balon hayalimiz de bu adrenalin tutkusunun bir yansıması galiba :))) Nazlı, benim için doğru kişi...

    B.'ciğim ne güzelmiş ama öyle havada sallanmak istemem sanırım paraşütle.. yani belki bir gün isterim ama bugün istemiyorum :))) ama ilginç geldi.. pencerenden ben de izlemeyi isterdim :))

    YanıtlaSil
  5. Evet ya ben de soyle bir kaldim. İstanbul semalarında paraşüt gezisi. Yakında fırsatlara düşer.

    Bizim büyük çaresizliğimizi okudum bitirdim . Beğendim. Etkilendim. Duygulandım. Kalbim pır pır etti. Dostlugun o birlikte huzurlu/neşeli akisi var. Birde büyük ve etkileyici laflar hayata dair. Çaresizlikleri neymiş biliyormusun ? Sır kitabın sonunda :) Edinmediysen kitabı sana verebilirim.

    b.

    YanıtlaSil
  6. turuncu gezegen,
    görüntüler harika ama benim ödüm kopardı. uçağa bile zar zor katlanabiliyorum. paraşütle insanın kendini boşluğa bırakması filan ise artık benim sınırlarımın çok ötesinde. oysa yapabilmek isterdim, ne hoş bir duygudur kimbilir. uçan kaz çizgi filmiyle büyüdük oysa, yine de ı-ıh, olmuyor işte. korkuların büyük kısmı sonradan mı öğreniliyor?küçükken çok daha cesur biriydim.

    bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Bizim Büyük Çaresizliğimiz beni de çok etkilemişti. hatta bir şeyler karalamıştım blogda. İlgilenen olursa:
    http://nezlelikarga.blogspot.com/2012/01/bizim-buyuk-caresizligimiz.html

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Nezleli Karga.. Büyüyünce daha cesur olacağımı hayal ederdim hep.. ama sanırım bazı korkulardan muaf çocukluk bitti ve daha temkinli olarak buldum kendimi.. o yüzden de minik ama cesur yeğenimden cesaret alıyorum :)

    Bizim Büyük Çaresizliğimiz ise senin yazından sonra ilgimizi çekti.. Çok teşekkürler bizi haberdar ettiğin için :)

    YanıtlaSil