26 Kasım 2013 Salı

Uzun Bir Aradan Sonra...

Zaman ne kadar hızlı geçiyor. Uzun zamandır yazamadım, hep bir koşuşturmaca ve sıkışıklık içinde idim. Şimdi ise hastayım ve koşuşturmacaya zorunlu bir ara vermiş durumdayım.. E.'yi "ah canım arkadaşım, neler gördün de artık görmek istemiyorsun?" dedirtecek kadar şiş, kırmızı ve bir o kadar da iltihaplı gözlerle görmeye çalışıyorum.. Şimdilik biraz puslu :)

Bu yıl iş değiştirdim. Bugüne kadar bir istisna dışında üç yıldan fazla çalışmadım aynı yerde, daha önceki işimde de üç yıl dolmuştu. Şu anda Kadıköy'de 142 yıllık bir binada çalışıyorum, okulu biz kuruyoruz. Bu yüzden özel bir ekibiz.. Çok sevdiğim arkadaşlarım oldu.. Bu bir zenginlik aynı zamanda dinamizm. Yeni yerler, yeni umutlar, yeni sıkıntılar, yeniden kendi potansiyelini tanıma fırsatı..


  
22 Temmuz sabahı yeni okuluma gittiğimde hummalı bir restorasyon çalışması yapılıyordu, hala da küçük işler devam ediyor.. Yetişecek, yetişemeyecek derken 16 Eylül'de öğrencilerimize hoşgeldiniz demeyi başardık.
 Derin her zamanki gibi benim yeni okuluma da bayılıyor.. Aslında benim çalıştığım yer olması ona ilgi çekici geliyor..
Bu yıl hayallerimden birini gerçekleştirdim ve Kenya'da safari yaptım.. Olağanüstüydü..
Bu yıl bitmeden seyahatleri yazmak istiyorum, beş ülkede on bir şehir gördüm.. Şimdi de sömestr tatili için hayal kurmaya başladım :) Biri sıcak, biri çok soğuk iki alternatif arasındayım..




2 yorum:

  1. hep yazsan keşkeeeee :) sömestr ha, bir otursan da görüşsek arada bir ! gerçek anlamda emekli olmayı bekliyorum uzuuuun yemek sohbetleri yapabileceğimiz, gecelerin daha uzun olacağı günler inşallah. Love you always ...

    YanıtlaSil
  2. o soğuk yere Nazişsiz giderseniz çok kıskanır söyliyeyim size:))
    Kenya gezinize bayıldım. Canlı canlı belgesel izlemek gibi olmuştur...Yeni işiniz içinse ,yeni deneyimler, herşeyin olabilirliğini anlamak açısından kazanç hanesine yazılabilir bence...

    YanıtlaSil