15 Eylül 2009 Salı

Okul Açıldı


Dün küçük bir törenle okulumuzu açtık.. Malum, bu hafta anaokulu öğrencileri için uyum programı uygulanıyor.. Yeni öğrencilerimiz, anne ve babalarının ellerini sıkı sıkı tutarak girdiler sınıflarına dün.. Bugün de ikinci kez okullarındaydılar.. Bu dünya tatlısı Ece Nehir Özgün.. Dün anne ve babası ile merdivenleri çıktı, benim odamın bulunduğu katta merdivenlerin başında karşılaştık, bana sarıldı ve sonra "ben seninle resim çektirmek istiyorum" dedi.. Fotoğrafımızı görüyorsunuz..

Bugün daha ikinci günleri ve sınıflardan birine "gününüz nasıl geçiyor çocuklar" demek için girdim, birden kızlardan biri koşarak geldi ve bana sarıldı, onu gören üç kız daha sarıldı, çevremde çocuklardan bir halka :)) ben kendimden geçmiş, mutluluk içinde.. Çok uzun süredir kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim :))

Gerçekten çok şanslı hissediyorum kendimi, Derin'i çok özlemek ve ona doya doya dokunamamak çok üzüyor beni ama bu kadar çok çocukla ve onların içtenliğiyle kuşatılmış olmanın da ayrı bir onarıcı, insanı yaşam coşkusu ile dolduran yanı var.. Bir de büyük sorumluluk tabii.. Yaşamlarına güzel mesajlar katabilmek.. Umutlu ve mutlu büyütebilmek onları..

Derin de dün okula başladı, yakında gittiğimde haberleri alacağım ondan.. Dün çok yorgundu konuşmak istemedi benimle..

2 yorum:

  1. bu resimde hülyayla çok benzemişsiniz

    YanıtlaSil
  2. ayyy derin duymasın ölür kıskançlıktan... güzel ablam ne güzel çıkmışsın Zeynep'te bana benzetmiş demekki bende güzelim...

    YanıtlaSil