5 Ekim 2009 Pazartesi

Bana İyi Birşeyler Oluyor :)


Evet yaaa.. ne oluyor bilmiyorum ama yüzümde bir gülümseme, içimde her an iyi birşeyler olabilecekmiş hissi.. içim içime sığmıyor, güzel güzel heyecanlanıyorum :)) sanki aşık olmuşum ama yok öyle birşey :) çok iyi hissediyorum kendimi... sanki bıraktığım yerden başlıyorum hayata; belki ne istediğimi, neye ihtiyacım olduğunu bilerek ve bu ihtiyaçları karşılamaya yönelerek.. yine canımı sıkan şeyler olacak mutlaka ama başka, başka şeyler olacak, bir süredir hep aynı şeylere sıkılmaktan ve aynı şeylere sıkılan kendimden sıkılmışım sanırım.. şimdi hayattan keyif almaya hazır hissetmek belki de yüzümdeki gülümsemeye neden oluyor :) yaşamak çooook güzel :))))

5 yorum:

  1. Bunu duymak o kadar ama o kadar mutlu etti ki beni. Bana da bulaştı. Ben de iyi hissediyorum şimdi kendimi. Selma'cigim harika!!! :D

    YanıtlaSil
  2. "belki ne istediğimi, neye ihtiyacım olduğunu bilerek ve bu ihtiyaçları karşılamaya yönelerek"
    daha ne olsun

    ceylanin kitaptan bu ifadeye benzer ifadeyi sağlıklı insanın tanımı diye almışım aklıma. appama (bildiğin it) bakıyorum, tanıma acayip uyuyor. özendim hayvana. sonradan öğrendim bu madde sağlıklı insanın değil de sağlıklı büyüyüp gelişebilmek için bir önkoşulmuş. mutluluk dediğin de sağlıklı büyüyüp gelişebilmek sürecinin adı galiba.

    YanıtlaSil
  3. Mustafacim super yazmissin. Sanirim insanoglu dogayi kontrol etmeye soyununca dogal olanin ne oldugunu unuttu. "Live IN the moment" yerine "Live FOR the moment"i yasamaya basladi. Kendi yarattiklarina hayran olunca isler karisti. Dogal akis bozuldu. Sonra gelsin yapay tatlandiricilar, zirai ilaclar. Yasam milyonlarca yilda olusturdugu duzende boyle seylere ihtiyac duymadi. Appa da duymuyor. Biz de duymayalim. Sadece keyif alalim. :))

    YanıtlaSil
  4. Pak Karamu visiting your blog

    YanıtlaSil