7 Kasım 2011 Pazartesi

Aklıma Gelenler..

Dört gözle bekliyorum Behzat Ç.'nin yeni sezonunu.. Filmine gidemedim henüz.. adı bile canımı yakıyor.. "seni kalbime gömdüm".. bir de filmde hayal kırıklığı yaşarım korkum var galiba.. dizi çok güzel çünkü.. 13 Kasım için çok heyecanlanıyorum.. bu akşam televizyonda geçen sezonun kolajını seyrediyordum.. dizi güzel, güzel olmasına söylenecek söz yok bence.. oyuncular, oyunculuklar, senaryo herşey sarıyor beni.. ankara da öyle.. peki ama o, Pilli Bebek şarkıları.. sanki o şarkılar daha da bir sevdiriyor diziyi bana.. bir de G. ile Gölge Bar'a Pilli Bebek dinlemeye gidişlerimiz aklıma geliyor... İşte böylece kişiselleşiyor.. Siyah Beyaz en sevdiğimiz şarkıları idi, sene 1998 olmalı.. Aradan bir yıl geçti, önce G. ardından ben İstanbul'a yerleştik.. Bir gün İstiklal Caddesi'nde dolanırken çalarken duydum, albüm yaptıklarından haberim bile yoktu.. Uyandırmadan albümünü böylece aldım.. Öyle işte ben Ankara'dayken İstanbul'dan kopamadım hiç, İstanbul'dayken de Ankara'dan.. Hep bir yanım Ankaralı, bir yanım İstanbullu.. O albümü görünce evi Gölge Bar'a çevirme arzumdan hemen almıştım hem G.'ye, hem kendime..

Yıllardır dinlemiyordum, sonra Behzat Ç. ile tekrar dinlemeye başladım.. Güzel müzik.. Bence G. de diziyi izliyor ve Pilli Bebek şarkılarında o günleri hatırlıyor.. Böyle düşünmek güzel :) Ankara'yı özledim mi ne?????

"Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız..
Yıldızlar dürttü, seni andım.."


Offf hızımı alamadım..

"...Olsun demek de zor artık
Çocuk düşlerimiz yok artık..."

Bu arada herkese mutlu bayramlar..

1 yorum:

  1. Geçtiimiz Nisan ayında dört günlük bir Ankara programı yaptık. Dört günde ayak basmadığımız ne yahudi mahallesi ne Hamamönü ne de Kale kaldı. Sergiler, tiyatrolar, sazlı sözlü gece yemekleri de dahil.Anıtkabir, 1.ve 2. Meclis dahi ihmal edilmedi. Çay saatleri en ünlü İtalyan pastanelerinde, kahve molaları Atakule^de ya da Kalede ki And Cafede verildi.Pirinç Handa antika pazarlığı yapıldı. Botanik parkı es geçilmedi:))Kısaca biz de seviyoruz Anarayı...
    Behzat Ç.çok sevdiğim Emrah Serbes kahramanı ve çok başarılı bir uyarlama. Filmi görmedim, görenler eh dediler.
    Sevgimle

    YanıtlaSil