2 Kasım 2011 Çarşamba

Severim kedileri ben..


Bizim okulun bahçesini ev edinmiş, mecburen bizim de evlat edindiğimiz bir kedimiz var.. Artık aşılarını falan yaptırıyoruz.. Nüfus cüzdanı bile çıkardık kendisine, Salem.. Bazen veliler Sanem anlıyor, çok gülüyorum.. Neyse bizimki çok şaşkın bişey.. Kapıda görmesin birini hemen yere yatıp göbeğini açar, bacaklarına sürtünür falan, bi de benim penceremde tam da böyle uyur.. Hatta veteriner, sokakta yaşamasına rağmen ev kedilerinden daha uysal demişti... Eee bir sürü küçük çocukla beraber yaşarsan böyle olur, hepimiz gibi o da uysallaştı.. yok sinir minir bizde, kedimizde bile yok..

Geçen gün burnu tıkalıydı, hapşırdı, aksırdı falan.. bir ara burnundan nefes aldığında balon şişiyordu.. O kadar komikti ki anlatamam.. tam "hadi veterinere" dediğimiz sırada kendiliğinden iyileşti.. Bir de komik, ne zaman veterinere götürmeye niyet etsek ortadan günlerce kayboluyor.. Galiba hissediyor.. Öyle işte.. çok severim kedileri ben.. Evde niye yok? Çünkü tembelim, plansızım.. Öyle, canım ne isterse yapayım istiyorum.. ama evde ben dışında bir başka canlı daha olduğunda işler değişir.. gerçi bazen değişse güzel olur diyorum.. neyse bu seferki Geştalt ödevi "sadakatsizlik" ben ona döneyim.. Fazlası ile gecikti bile..

3 yorum:

  1. bende cok severım canım kedılerı annemlerde sulale boyu annesı dogurdu yavrusu dogurdu onun yavrusu dogurdu kaç kedıcık geldı geçtı Allah bılır bır de yaşasalar cogu trafık kazasında öldü,çok üzülüyor insan,sevgıler canım

    YanıtlaSil
  2. ahh o minnoşlar sevilmezmi:)
    kızımda ço istiyr ama,ben biraz fazla titizim sanırım.
    evde kedi!!!
    hayal bile edemiyorum:)
    sayfanız öyle samimi ve içten ki, bayıldım..
    seve seve izliyorum sizi.
    bende bekliyorum sayfama,kulvarlarımız farkı olsa da:)
    kucak dolusu sevgiler..
    :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Zeymuran.. Gecikmeli bir yanıt oluyor.. üzgünüm..bazen benim böyle bir dikkat dağınıklığım var ne yazık ki :) biliyor musun bizim Salem de bir süredir ortalarda yok :( trafik kazası??? düşünmek bile istemiyorum.. ben en iyisi biri onu evine götürdü diye düşüneyim..

    Sevgili birtutamkekik.. blogunu ziyaret ettim.. ben kıskanıyorum bu denli becerikli bloggerları.. bazı tariflerini denemekten hoşlanıcam sanırım :)

    YanıtlaSil