8 Ocak 2012 Pazar

Cumartesi...

Ödev bitti.. ben yine hastayım.. bu seneki grip fazla oldu ama neyse.. sabah erkenden Ankara'ya gittim, akşam tekrar döndüm... bugün çok iyi geldi bana.. B. ile Tootsie'yi izledik evde.. ben bir süre sonra kusura bakma yatay pozisyona geçiyorum deyip, kanapede uzadım.. arada uyuklasam da epeyce güldüm filme.. P.'ye "şöyle kanapeye uzanıp tv. izleyerek uyuklamaz mısın?" dedim.. "yapmaz mıyım? hatta hayatımın yolunda gittiğini oradan bilirim" dedi.. bayıldım yanıtına galiba önceden ben de öyleydim de şimdi iş tersine döndü.. kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda uykuya geçebilmek için tv. sesi iyi geliyor..

Bu sefer Ankara'ya giderken gerilmedim.. Özlemişim, özellikle de Ankara simitli kahvaltıları :)) Ama her zamanki gibi çok soğuktu.. Şimdi Disko Kralı'nda Model'in katıldığı bölümün tekrarı var.. bayılıyorum onlara..

1 yorum:

  1. Yılbaşı gecesi eşim kızın adına bak ne ilginç Model dedi:))).Model'in solisti biriyle düet yapıyor grup arkada çalıyordu:)) Ben de ok sevdim tarzlarını...Solistin söyleme tarzını biraz Nil Karaibrahimgil'e benzetiyorum ki ona da bayılırım.

    Çok geçmiş olsun bir tatil gelseydi de dinlenebilseydiniz...
    Sevgimle

    YanıtlaSil