3 Ocak 2012 Salı

El de oynaşta, göz de..

Ödev yaptığım zamanlarda bloğuma bir yazasım geliyor ki sormayın dostlar.. tüm takip ettiğim blogların arşivlerinde kaybolasım.. yorumlar yazasım..  Facebookta tanımadığım insanların bile fotoğraflarını beğenesim.. hiç adetim olmadığı halde tweeter'da tweet'leyesim.. tüm arkadaşlarıma mesajlar yazasım.. cep telefonumu karıştırasım.. evde iki gün öncesine kadar rafta durduğu halde farketmediğim bilmem ne kitabını baştan sona okuyasım.. bitirene kadar başka hiç birşey yapmayasım.. örgü öresim.. sokaklarda dolaşasım.. kadeh kadeh şarapları yuvarlayasım.. film seyredesim.. daha bir sürü şey yapasım var..

durum feci.. kazasız belasız bu ödevi de bitiririm sanırım..

6 yorum:

  1. hahah biz buna bir tür kaçış sendromu diyoruz... Ben de bir şeye başlamadan önce etrafında en az bir kaç tur atarım, şunuda yapayım sonra başlarım, hadi bir kahve içeyim sonra, hadi bir de çay içeyim diye diye dolanırım. Ne diyeyim kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  2. çay mıııı? iyi aklıma getirdiniz hemen kalkıp bir çay alayım :)))))

    Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. haha çok hoşmuş ama benim yaptığımı sakın yapmayın lütfen ödev bitmez bu durumda :) Ben tüm odamı, elbise dolabımı, kitaplığımı toplarım ödeve hazırlık aşamasında yetmezse bunlar hala ödev yapmak için zaman kalmışsa eğer diğer odaları, mutfak raflarını ve ayakkabı dolabını da toplarım :) Kolay gelsin bittiği zamana erteleyin bütün keyifleri :)

    YanıtlaSil
  4. ödevin anlamı budur zateen:) ödev dışında her şeyi yapmak istersin. uykun gelir, acıkırsın, dolaşmak istersin...proje için sabahlamak zorunda olduğum öğrencilik günlerim geldi şimdi aklıma:)

    YanıtlaSil
  5. iyi çalışmalar diyorum ama ödev yapman gerekince tüm boş işleri yapmak istemen çok doğal. öyle değil midir uyumak istemediğin zaman uykun gelir yoksa uyku girmez gözüne
    sevgiler başarılar

    YanıtlaSil
  6. :=)))

    çok keyifliydi okumak !!
    :)))

    Eminim başaracaksın !!

    sevgiyle

    iyi seneler bu arada :)

    YanıtlaSil