9 Kasım 2011 Çarşamba

Gecenin Filmi: Paper Heart

Edirne'den döndüm... Dayım ve damadı muhteşem şaraplar yapmışlar.. Orada içtik.. Damat biz şarapları beğendikçe, yeni bir fıçıdan başka bir tat daha getirdi.. o kadar şarap tadınca, bir süre sonra da kıkırdamaya başladık tabii.. değişik fıçıların, değişik duruluktaki şaraplarını tattık.. Yengem sağolsun beğendiğimiz kırmızıdan, bir de orada tadına bakamadığımız rozeden şişelere doldurup verdi.. getirdiklerimiz, bizim kadar şarap seven üç eve ancak tadımlık oldu ama olsun :) ev şarabına bayılıyorum, üzümün aroması daha çok hissediliyor.. sonuçta içinde hiç bir katkı maddesi yok.. sadece fermente olmuş üzüm.. bu seferki biraz şekerli olmuş.. merlot.. çok çok çok başarılı.. sanırım yakında bağ ve şarap işine daha fazla eğilecekler.. keşke yapsalar.. Bu arada evde karaf olmayınca, uyduruk bir sürahide ayıp ettim şaraba ama neyse.. arkadaki şişeyi de çok seviyorum, o da Moldova'dan gelmişti.. Güzel şaraptı..

Getirdiğimiz ev şarabını yudumlayarak daha önce indirdiğim filmlerden izleyeyim dedim.. Bu akşamki film Paper Heart idi.. Biraz yol filmi denebilir, daha çok aşk üzerine dokümanter bir film.. Charlyne Yi, "aşk nedir?" sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor, müzisyelerden, yazarlara, biyologlardan, çocuklara pek çok kişiden görüşlerini alıp, hikayelerini dinliyor.. bu arada Michael Cera ile yaşadığı ilişki de hikayenin içine giriyor.. ayrıca imdb'deki nota göre Charlyne Yi ve Michael Cera, film gösterime girmeden, üç yıllık ilişkilerini bitirmişler.. Öyleyse "Aşk nedir?", "(yenisinin başlayabilmesi için) biten birşeydir".. O zaman üzülmeye gerek yok :)

Peki, sizce aşk nedir?


3 yorum:

  1. Selma abla nerden film indiriyorsun bebeğim

    YanıtlaSil
  2. şekerim ben torrentz kullanıyordum ama artık uğraşmıyorum işin aslı.. eğer merak ediyorsan telefonda anlatırım ben sana :)

    YanıtlaSil
  3. aşkın ilginç bir tanımı olmuş bu :))
    pilli bebek dinlemek güzel

    YanıtlaSil