29 Aralık 2011 Perşembe

Yeni Yıl Kartı

2011'i teftiş ile kapatıyorum.. Bugüne kadar hiç geçirmediğim kadar detaylı bir teftiş oldu. Umarım yazacakları rapor da verdiğimiz emeğe karşılık olur.. Mutlu ayrıldıklarını söyleyerek gittiler.. Bizleri tanımaktan çok mutlu olduklarını belirterek.. Bilmem artık..
Bu sabah pek güzel başladı.. Ben çoooook uzun süredir "Yeni Yıl Kartı" almamıştım.. Yani böyle elle tutulan cinsinden.. E-kartlar çıktı, eski keyfi kaçtı işin.. Bugün bana özel ulakla bir kart geldi ki bu ulak çok sevgili bir dostumdur.. Hani birlikte Tibet'teki tapınağa İngilizce öğretmeye gitmek istediğim Nazlı.. Aynı zamanda yazılarını keyifle okuduğum, kimi zaman anımsayıp yazmama neden olan sevgili Lalenin Bahçesi'nin kızı Naziş'tir kendisi.. Biz birlikte çalışıyoruz, ne keyif! Bugün elinde bir çanta ile geldi.. "Bunlar Lalüş'ten" diyerek.. Hem şaşırdım, hem çok sevindim.. Zarfın üstündeki minik oya çiçekli kart, bana yıl boyunca bereket getirecek kestane, az önce kahvemin yanında afiyetle yediğim leziz kurabiyeler ve çam ağacımda yerini alan keçeden yapılmış süsle gelen Lale Hanım'ın tüm içtenliğini bana taşıyan, el yazısı ile yazılmış kart.. Çok mutlu oldum.. Özel hissettim kendimi.. Çok çok teşekkürler tekrar :) Sevgi ve mutlulukla kalın :)


4 yorum:

  1. Siz bu kadar turuncu ve sıcacık olduğunuz için , bu kadar küçücük şeylere bu kadar güzel bir teşekkür yazısı yazmışsınız. Asıl ben teekkür edrim, gecenin bu saatinde bu sıcaklığı bana geçirdiğiniz için...

    Umarım , yakında görüşür karşılıklı içeriz kahvelerimizi...

    SEVGİMLE

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar ince bir düşünce.Çok hoş.
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler gerçekten güzel site hazırlamışsınız.....

    YanıtlaSil