9 Temmuz 2012 Pazartesi

Şımartılmak... Bir Cumartesi...

Doğumgünüm Nisan'daydı ama ben hediyelerimden birinin paketini yeni açtım sayılır. Kardeşim Nişantaşı Sofa Hotel'in Spa'sında "sevdiklerini şımartma organizasyonu" planlamıştı.. Ancak yoğun haftasonları nedeni ile bir türlü gerçekleştirememiştik.. Sonunda gittik ve epeyce güldüğümüz bir gün geçirdik... Kardeşim sadece bana değil, benimle aynı günlerde doğan bir arkadaşımıza daha aynı güzelliği yapınca grup üç kişilik oldu... Masaj konusunda günün şanslısı bendim...

Masaj, jakuzi, küçücük havuzda - yüzme diyemeyeceğim - uzanarak öteki uca değme aktivitelerinden sonra yemeğe gidelim diyerek çıktık oradan... Kardeşimin aklına City's AVM'nin en üst katındaki Limonata geldi, işyeri için organizasyonlar yaptığı için mekan konusunda bana göre daha fazla seçenek bilir, aklında tutar... Burası İzzet Çapa'nın mekanlarından biriymiş... Dekorasyon çok eğlenceli, ama unutmadan; çevreye bakmaktan sohbet edememe ihtimaliniz var, hele de benim gibi sınırda bir dikkat dağınıklığınız varsa... City's Sinema katına çıktığımızda yürüyen merdivenlerin tam karşısından girip başımızı sağa çevirdiğimizde Boğaz manzarasını göreceğimi hiç düşünmemiştim.. İnanamadım Nişantaşı'nda deniz gören bir restaurant!!!

Teras'ta manzara ile daha fazla temas etme şansı olurdu herhalde ama hava o kadar sıcaktı ki içeride kalıp çok renkli dekor eşliğinde sohbet etmeyi tercih ettik.

Tatlı bölümü uzaktan muhteşem görünüyordu ama son dönemde biraz dikkat etmem gerektiğini düşündüğüm için yerimden kalkıp bakmadım bile.. o köşeye gidersem elim boş dönmezdim asla.. 
 Mısır ekmeği ve sos çok lezzetliydi..
 
 Kardeşimin yengeç salatası; hem lezzet hem de görüntüyü beğendik amaaa.....
bu bir risotto.... benim yemeğim... içinde közlenmiş patlıcan var.. tadı güzeldi ama sunumunu sevmedim... 
Aşağıdaki de ertesi günden... Klonlanmış Derin :) Kozzy'deki Koton'un soyunma odalarına bayıldık, amaç giysi denemekti ama mağaza çok kalabalık olmayınca, aynalar sayesinde genişletilmiş soyunma odasında bir sürü fotoğraf çektik...  

2 yorum:

  1. yengeç salatası ilginç görünüyor ölmeden denenmeli listesine koayayim :) Derin çok tatlı çıkmış. siz şimdi soğuk sularda serinleyin bakalim biz burda sicakta calisiyoz.
    çok öptüm.

    beyhan

    YanıtlaSil
  2. Canım ben de hala ofisteyim.. aynı sıcakta ben de çalışıyorum yani :)

    YanıtlaSil